Tragedie pentru o fetiță de patru ani, dispărută miercuri seară. Aceasta a fost găsită moartă pe malul stâng al brațului Sulina. Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Maliuc au fost sesizaţi, în jurul orei 17:00, de către o femeie, despre faptul că fiica a dispărut din curtea locuinței.

Citește și: O copilă, de trei ani, a fost salvată de oamenii legii din râul Dâmbovița

  „Activităţile specifice de căutare au fost efectuate cu forţe mărite, fiind constituite echipe formate din poliţişti din cadrul I.P.J. Tulcea, Serviciul de Poliţie Delta Dunării, poliţişti de frontieră şi pompieri din cadrul ISU Delta Tulcea, fiind folosite 4 ambarcaţiuni cu sonar şi termoviziune şi un câine de urmă. De asemenea, activităţile de căutare au fost sprijinite de către pădurari din cadrul Ocolului Silvic, un inspector ecolog din cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării şi cetăţeni voluntari, din localitate. În această dimineată, echipele de căutare au identificat trupul neînsufleţit al minorei în vârstă de 4 ani, în zona malului stâng al Braţului Sulina”, a transmis IPJ Tulcea, citat de news.ro. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Trupul fetiței a fost transportat la spital pentru efectuarea necropsiei.  

Citește și: Un băiat de 18 ani s-a înecat într-un râu din Mureș

O copilă, de trei ani, a fost salvată de oamenii legii din râul Dâmbovița

Polițiștii au intervenit pentru scoaterea unei copile, de trei ani, din râul Dâmbovița. Mama copilei a fost și ea salvată după ce sărise să o salveze.

O fetiță de 3 ani a fost salvată de polițiști din râul Dâmbovița, miercuri dimineață. De asemenea, au scos-o din apa şi pe mama fetiței,  care intrase pentru a o salva.

Citește și:  Patru copii au murit înecați în încercarea de a-l scoate pe unul dintre ei dintr-un lac înghețat

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„La data de 12 iulie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 26 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 06.00, prin sistem 112, cu privire la faptul că o fetiţă ar fi căzut în râul Dâmboviţa. Întrucât s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au acționat imediat şi au pătruns în apa râului, reușind să scoată din apă pe fetiţă şi pe mama acesteia, care a intrat în apă pentru a o salva”, anunță Poliţia Capitalei.

Citește și:  A doua zi de căutări pe râul Someș. Scafandrii și pompierii caută trupul tânărului de 19 ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si