Isabella Floyd era impreuna cu familia ei la un hotel din Bulgaria. Fetita a intrat intr-un jacuzzi alaturi de mama ei. Cand a dat drumul la apa, fetita a inceput sa strige: „burtica mea, burtica mea!”

Mama ei a incercat-o sa o elibereze, insa nu a reusit, fetita fiind trasa de un mecanism de aspirare puternic. A fost scoasa de acolo doar dupa ce un angajat al hotelului a oprit totul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

In urma incidentului, fetita a suferit rani grave, intestinele ei fiind puternic lovite. Medicii au aperat-o de doua ori, reducand o parte din intestine. A fost in coma indusa, iar acum se lupta sa supravietuiasca.

„Stateam intr-un col, iar Isabella era in celalalt colt. A inceput sa tipe. Nu exista niciun capac pe acel filtru. Nu s-a inecat pentru ca am tinut-o eu. Nu a plans nicio secunda. Era in soc. Este unicul meu copil. Am incercat timp de 3 ani sa raman insarcinata”, a declarat mama fetitei pentru The Sun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si