Close sidebar
Close sidebar

O fetiţă de patru ani, transportată cu elicopterul SMURD după ce şi-a prins mâna în tocătorul electric

Într-un moment de neatenție al părinților, o fetiţă de patru ani din localitatea Oneşti şi-a prins mâna în tocătorul electric. Ea a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi.

Laura Macovei,

O fetiţă de patru ani, transportată cu elicopterul SMURD după ce şi-a prins mâna în tocătorul electric


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Din cauza gravității cazului, potrivit medicului-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, nu a fost de ajunsă preluarea fetiței cu Ambulanța din Onești, astfel că s-a solicitat transportarea acesteia cu elicopterul SMURD la Spitalul de Copii din Iași. 

Și-a prins mâna în tocătorul electric 

" Am trimis elicopterul să preia fetiţa în vârstă de patru ani. Este un accident casnic, şi-a prins mâna în tocătorul electric, în mod accidental, într-un moment de neatenţie al părinţilor.

Citeste si: Șocant. Un copil de 6 ani a fost agresat sexual în toaleta unui tren de un bărbat de 42 de ani

A fost adusă de elicopter la spitalul de copii din Iaşi. Nu s-a reuşit deocamdată scoaterea mâinii din maşina de tocat, fiind vorba de un material foarte dur.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Colegii de la descarcerare vor încerca împreună cu medicii ortopezi, dar şi cu mecanicii de la spital să taie materialul, fără să producă leziuni suplimentare", a declarat medicul Diana Cimpoeşu, potrivit news.ro. 

Citeste si: Tânăra din Iași care a lovit mortal cu mașina o fetiță a fost trimisă în judecată doar pentru conducere fără permis

Din fericire, fetiţa este cooperantă şi liniştită și comunică permanent cu echipa medicală.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI