Părinții fetei s-au prezentat cu aceasta la spital, în seara zilei de 21 iunie, după ce a fost mușcată de un câine, în timpul unei vizite la niște prieteni de familie. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Citește și: Incident șocant în Alba: un bărbat și-a lovit vecinul, după şi-a pus câinele să îl muşte de picioare

„În seara zilei de 21 iunie a.c.,

polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o minoră de 6 ani ar fi suferit leziuni după ce a fost mușcată de un câine, fiind necesar transportul acesteia la spital pentru îngrijiri”, anunță IPJ Argeș. 

Fetița a fost mușcată de câinele deținut de familia la care se afla în vizită.  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O fetiță de 12 ani din Reșița a fost mușcată de câine. Totul s-a întâmplat în drum spre școală

„Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în finalul comunicatului. 

Incident șocant în Alba: un bărbat și-a lovit vecinul, după şi-a pus câinele să îl muşte de picioare

Un bărbat din Alba şi-a agresat vecinul de 72 de ani, i-a spart ochelarii, după care şi-a pus câinele să îl muşte de picioare. 

Potrivit anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost reținut, iar victima va avea nevoie de  18-20 de zile de spitalizare.

"La data de 19 iunie, un bărbat de 72 de ani, din comuna Mirăslău, a sesizat postul de poliţie cu privire la faptul că a fost agresat de către un vecin, i-au  fost distruşi ochelarii, iar câinele acestuia l-a muşcat de picioare.

Citește și: Închisoare, timp de doi ani și jumătate, pentru un bărbat care a ucis un câine, în Sibiu

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în seara zilei de 16 iunie, pe fondul unor discuţii contradictorii ce ar fi avut loc, pe stradă, între bărbatul de 72 de ani şi vecinul său, în vârstă de 48 de ani, acesta din urmă l-ar fi agresat, împrejurare în care i-ar fi distrus ochelarii, iar câinele acestuia, de rasă comună, l-ar fi muşcat de picioare, fără a fi asmuţit de către stăpânul său", se menţionează în comunicat.

Citește și: O bătrână a fost mutilată de propriul câine în timp ce îi dădea de mâncare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si