Sfârșit tragic pentru o fetiță de patru ani, împușcată de sora ei mai mică de trei ani, într-un moment în care cele două nu au fost supravegheate. Totul s-a întâmplat cu o armă nesecurizată. Familia se afla într-un apartament din Houston când s-a întâmplat tragicul incident.

Citește și: VIDEO. Atac armat la o biserică din Hamburg, Germania. Cel puțin 7 morți și zeci de răniți

Copilul de 3 ani a pus mâna pe un pistol semiautomat încărcat, a spus Gonzalez. Familia a auzit o împușcătură și a fugit în cameră, unde a găsit-o pe fetița de 4 ani fără puls pe podea.

Citește și: VIDEO- Atac armat în Tel Aviv. Patru persoane transportate la spital

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Pare o altă poveste tragică a unui alt copil care a avut acces la o armă de foc și a rănit pe altcineva”, a spus Gonzalez.
Autoritățile au declarat că ancheta este în curs și urmează să se descopere vinovatul care nu a securizat arma.

Atac armat în Tel Aviv. Patru persoane transportate la spital

Mai multe persoane au fost rănite în Tel Aviv joi seara, după ce un bărbat a deschis focul într-o cafenea. Atacul s-a produs pe strada Dizengoff din inima Tel Avivului, plină de baruri și cafenele, care a fost scena unui atac terorist mortal în urmă cu aproape un an.

Citește și: Tânărul de 22 de ani care a înscenat un jaf armat pentru a-și ucide părinții și sora și-a primit pedeapsa

Potrivit serviciilor de urgență Magen David Adom (MDA), atacul a avut loc la colțul dintre strada Dizengoff și strada Ben Gurion.

Patru persoane au fost rănite în atac, dintre care una se află în stare critică, două în stare gravă și una rănită ușor. Victimele au fost transportate la Spitalul Ichilov, potrivit serviciilor de urgență Magen David Adom.

Citește și:  Premierul Ungariei, Viktor Orban: Al treilea război mondial e aproape

După ce a descărcat arma asupra celor care stăteau la terasă, atacatorul a fugit, în timp ce trăgea în alte persoane din zonă. Oamenii care erau la terasă au fost cuprinși de panică și au fugit când au auzit împușcăturile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si