Corneea unei fetițe de un an a fost arsă din cauza expunerii la raze UV. Fetița a fost adusă de tatăl ei la spitalul de copii ”Victor Gomoiu”, după zile bune în care răceala pe care micuța o avea, părea că se agravează.

Copila și tatăl ei și-au pierdut vederea pentru câteva ore 

Un asistent i-a invitat pe copilă și pe tatăl ei într-un container de triaj în care funcţiona o lampă cu ultraviolete, pentru sterilizare. 

Citește și: Clipe de coșmar pentru o româncă și copiii săi, în Belgia. Calvarul pe care l-au trăit a ieșit la iveală

O oră au așteptat medicul de gardă, lângă lampa UV, fără să știe că razele lămpii sunt extrem de puternice și pot provoca arsuri.

Citește și: Polițiștii au reușit să-l prindă pe cel mai căutat șef al mafiei din Italia. Interlopul era căutat de trei decenii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bebelușul, dar și tatăl și-au pierdut vederea pentru câteva ore și au avut dureri de ochi insuportabile. Mai mult, pielea a început să li se desprindă de pe față, ca în urma unei arsuri. 

A fost deschisă o anchetă

Părinții au sunat la 112, iar fetița a fost dusă de urgență la spitalul Grigore Alexandrescu, apoi la spitalul de oftalmologie. Abia după tratament, copila și tatăl ei și-au revenit. 

Citește și: Suma incredibilă cu care se vinde celebra bancnotă de 1.000.000 de lei din 2003. Ce preț are acum, 20 de ani mai târziu?

Directorul spitalului Gomoiu a aflat de incidentul grav și a deschis o anchetă. 

Conducerea Spitalului Victor Gomoiu va decide luni dacă îl demite pe asistentul neglijent.

Citește și: Alertă meteo de vreme rea. Unde va fi lapoviță, viscol, dar și ninsoare?

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si