Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - O fetiță de un an are corneea arsă după ce a fost expusă la o lampă UV la un spital din Capitală

O fetiță de un an și doua luni, cu simptome de viroză, a fost adusă de tată la spitalul de copii ”Victor Gomoiu”, unde a suferit arsuri grave. Totul, după ce un asistent a trimis-o pe micuță într-un container de triaj, până când un medic venea să o consulte.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Corneea unei fetițe de un an a fost arsă din cauza expunerii la raze UV. Fetița a fost adusă de tatăl ei la spitalul de copii ”Victor Gomoiu”, după zile bune în care răceala pe care micuța o avea, părea că se agravează.

Copila și tatăl ei și-au pierdut vederea pentru câteva ore 

Un asistent i-a invitat pe copilă și pe tatăl ei într-un container de triaj în care funcţiona o lampă cu ultraviolete, pentru sterilizare. 

Citește și: Clipe de coșmar pentru o româncă și copiii săi, în Belgia. Calvarul pe care l-au trăit a ieșit la iveală

O oră au așteptat medicul de gardă, lângă lampa UV, fără să știe că razele lămpii sunt extrem de puternice și pot provoca arsuri.

Citește și: Polițiștii au reușit să-l prindă pe cel mai căutat șef al mafiei din Italia. Interlopul era căutat de trei decenii

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bebelușul, dar și tatăl și-au pierdut vederea pentru câteva ore și au avut dureri de ochi insuportabile. Mai mult, pielea a început să li se desprindă de pe față, ca în urma unei arsuri. 

A fost deschisă o anchetă

Părinții au sunat la 112, iar fetița a fost dusă de urgență la spitalul Grigore Alexandrescu, apoi la spitalul de oftalmologie.

Abia după tratament, copila și tatăl ei și-au revenit. 

Citește și: Suma incredibilă cu care se vinde celebra bancnotă de 1.000.000 de lei din 2003. Ce preț are acum, 20 de ani mai târziu?

Directorul spitalului Gomoiu a aflat de incidentul grav și a deschis o anchetă. 

Conducerea Spitalului Victor Gomoiu va decide luni dacă îl demite pe asistentul neglijent.

Citește și: Alertă meteo de vreme rea. Unde va fi lapoviță, viscol, dar și ninsoare?

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI