Kassandra Cristian, o fetiţă de 9 ani din Oradea va reprezenta România la ediţia a 27-a a World Championship of Performing Arts, ce va avea loc anul viitor, pe 28 iunie, în Long Beach, California. 

Care au fost probele concursului de modeling?

Ea a fost fericita câștigătoare a concursului Kids Top Model - 2023, desfăşurat în perioada 25-26 noiembrie în cadrul Kids Fashion Week la Teatrul Excelsior din Bucureşti, eveniment care a adunat zeci de tineri cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani din toată țara.

În cadrul concursului participanții au avut de trecut două probe foarte importante, și anume una în care au trebuit să prezinte un costum popular reinterpretat, iar cea de-a doua în care ei au defilat într-o ţinută de seară.

Așadar, emoțiile au fost la cote maxime, mai ales că părinții i-au ajutat în mare parte de copii și adolescenți în pregătirea costumelor ingenioase.

„Rochia de la prima probă, cea a costumului popular, a fost făcută de mine, după o idee de-a Kassandrei, iar cea de seară, la fel, a fost ajustată de mine tot la indicaţiile ei” , a spus mama câștigătoarei, conform Bihoreanul.

Kassandra Cristian concurs SUA

Cătălin Botezatu a ales-o pe Kassandra Cristian să reprezinte România la World Championship of Performing Arts.

[Sursa foto: Colaj Bihor Just & Bihoreanul]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Culiță Sterp a ajuns din nou pe mâna medicilor. La ce procedură a fost supus și cât a costat întreaga intervenție

Juriul a fost pe loc fascinat de frumusețea Kassandrei, care acum se pregătește deja să urce pe podiumul din SUA, acolo de unde își dorește să se întoarcă tot cu locul I. Cătălin Botezatu i-a spus micuței să îşi păstreze naturaleţea şi originalitatea, pentru că ea nu defilează mecanic, după reguli, ci are modellingul în sânge.

Recent, Kassandra a obținut și titlul de Miss Crişana, la faza regională a competiţiei desfăşurate la Oradea. 

Kassandra Cristian concurs SUA

O fetiță din Oradea va concura anul viitor la un concurs de modeling în SUA.

[Sursa foto: Colaj Bihor Just & Bihoreanul]

Citește și: EXCLUSIV| Ion Țiriac spune totul despre mașina pe care regretă că nu o are în colecție! Autoturismul a ajuns să coste de trei ori mai mult: "Am făcut o mare greșeală, una capitală"

”Aş putea spune câteva pagini despre calităţile Kassandrei, fără niciun fel de subiectivism. Suntem atât de mândri de rezultatele ei, iar cuvintele sunt de prisos, motiv pentru care va avea parte mereu de susţinerea noastră necondiţionată” , a mai spus Daniela Cristian.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si