Distractia copilariei i-a adus fetitei sfarsitul. Flori era la derdelusul din sat cu verii ei. In goana nebuna, copila n-a mai putut sa-si opreasca sania si s-a izbit puternic de un stalp... Zgarietura cu care micuta s-a ales la cap nu i-a alarmat insa pe vecinii care au vazut-o:

„Am sters-o cu o bucatica de carpa pe fata asa si cautam un plasture sa ii pun pe fata si ea mi-a zis nu-mi pune plasture ca ma bate mama ca am picat”, povestete vecina.

De la vecina, copila a plecat pe picioarele ei spre casa. Seara a inceput sa se simta rau.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Am vazut ca a venit salvarea si am intrebat "Dar la cine a venit salvarea?!" Uite, Flori a luat-o cu salvarea e la spital la Iasi”, poovestete o ruda.

Un echipaj de la Ambulanta a dus-o pe fetita la un spital din Barlad. Starea i s-a agravat si de-acolo a fost mutata la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, unde, ulterior, medicii au declarat-o in moarte cerebrala.

Tatal micutei e inca in soc: „Noi nu ne-am asteptat... Noi ne-am dat cu sania, am intrat in garduri si nu s-a intamplat... Necaz”.

Distrusi de durere, parintii fetitei au dorit macar organele copilei sa salveze alte vieti, astfel ca si-au dat acordul pentru prelevarea de organe, care a avut loc noaptea trecuta la Iasi. Duminica, copila va fi condusa pe ultimul drum.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si