O fetita de 4 ani a cazut in apele raului Iza, de la o inaltime de 5 metri. Copila traversa podul impreuna cu tatal ei, un prieten al acestuia si inca o familie, cand scandurile putrede ale podului suspendat au cedat. Fetita si prietenul tatalui ei au cazut, iar parintele copilei a reusit sa se agate de o balustrada.

Potrivit informatiilor, copila care sufera de epilepsie a fost scoasa din apa

de tatal ei si a fost dusa la spital. Medicii de la Spitalui municipal Sighet au declarat ca fetita are o stare generala buna si nu are traumatisme, insa i-au rugat pe parinti sa o tina sub o supraveghere atenta, avand in vedere afectiunea micutei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Puntea suspendata de la „Gradina Morii” peste raul Iza se afla de mai multi ani intr-o stare deplorabila, fiind un adevarat pericol public pentru trecatori. Presa locala scrie ca aproape toate traversele de lemn sunt putrede, unele lipsesc, iar cablurile de sustinere ale puntii sunt foarte deteriorate, practic puntea atarnand in doar cateva cabluri, restul fiind rupte.

sursa:observator.tv

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si