Micuta este legata cu o sfoara de o piatra si sta acolo mai bine de opt ore pe zi, indiferent de vremea de afara. Cazul a fost relatat de catre cei de la Reuters, iar explicatiile mamei sunt de-a dreptul socante. Femeia spune ca este nevoita sa isi lege fata ca pe un caine pentru ca nu are cu cine sa o lase acasa in timp ce ea se afla la munca.

"O leg ca sa nu fuga in strada. Fiul meu cel mare are doar trei ani si nu poate sa aiba grija de ea. O fac pentru siguranta ei. Nu am de ales", a spus femeia cand a fost intrebata despre gestul ei. Femeia pe nume Sarta Kalara lucreaza in constructii, ea sapand santuri pentru stalpii de electricitate. Din pacate, in zona respectiva, exista extrem de multe de astfel de cazuri pentru ca parintii recurg la astfel de metode pentru ca nu au bani pentru a-i lasa acasa in grija cuiva.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si