O fetiță în vârstă de numai 3 anișori a fost găsită moartă în mașina de spălat din locuința familiei.

Părinții și frații ei o căutau cu disperare de ore întregi când au descoperit ce s-a întâmplat de fapt cu mezina familiei.

Citește și: Explozie de cazuri de gripă și viroze în România. Anunțul făcut de medici

O fetiță în vârstă de 3 ani și-a găsit sfârșitul într-o mașină de spălat

Descoperirea sfâșietoare a fost făcută chiar de tatăl fetiței și un frate de-ai acesteia. Ei au găsit mașina de spălat oprită, dar hubloul era închis. Tragedia s-a petrecut în seara zilei de joi, 12 ianuarie 2023, în locuința familiei cu 5 copii din arondismentul XX din Paris, relatează publicația franceză Le Parisien.

După ore întregi de căutări, în jurul orei 22:30, tatăl fetiței și un frate au găsit-o pe aceasta în interiorul mașinii de spălat, inconștientă, și au chemat imediat o ambulanță la fața locului.

Citește și: Un român fără adăpost din Italia a murit la doar 35 de ani: "Inima lui s-a oprit să mai bată"

Paramedicii au încercat să o resusciteze pe micuță, dar la ora 23:30 au fost nevoiți să renunțe la ideea că fetița va mai putea fi salvată. Astfel, ea a fost declarată decedată.

Parchetul din Paris a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut această tragedie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anchetatorii au menționat, pentru început, că pe corpul neînsuflețit al fetiței nu au fost găsite răni sau vânătăi, iar decesul a survenit cel mai probabil în urma sufocării în interiorul mașinii de spălat.

Citește și: Accident grav pe DN 6, în Dolj: o femeie a decedat

Un bărbat și-a scuturat bebelușul de doar 7 săptămâni până când a murit, apoi a anunțat autoritățile

Un nou caz revoltător șochează  Marea Britanie

Oliver, un bărbat în vârstă de 26 de ani, tatăl unui bebeluș de doar 7 săptămâni, a fost acuzat de crimă, după ce și-ar fi scuturat copilul până când acesta a murit. Adultul credea că nu el este tatăl biologic al minorului.

Mult timp, bărbatul nu a recunoscut că el ar fi fost făptașul oribilei crime. Totuși, investigațiile cadrelor medicale, cu ajutorul cărora s-a stabilit concret cauza decesului, au dovedit contrariul.

Citește și:  Sâmbăta Morților 2023. Tradiții și obiceiuri

Oliver Mailey a fost cel care a apelat numărul de urgență pentru a raporta decesul fiului său minor, în vârstă de doar 7 săptămâni. El le-a spus operatorilor că l-a găsit pe micuț fără suflare în pătuțul său. Aceasta a fost prima declarație a tânărului.

Tragedia s-a petrecut în urmă cu un an. Din cauza bruscării, bebelușul, pe numele său Abel, a suferit leziuni cerebrale, hemoragii grave și răni la ochi.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: „Aprinde becul. Copilul e mort” Filmul tragediei din Olt, unde un bebeluș de 6 luni a decedat, după ce a fost externat din spital! Îngenuncheați de durere, părinții au făcut dezvăluiri cutremurătoare

Mama micuțului Abel se afla la serviciu la momentul la care s-a întâmplat  tragedia incredibilă. Femeia nu s-a așteptat la așa ceva.

După ce inițial Oliver a zis că este nevinovat, bărbatul și-a recunoscut fapta.

Rezultatele autopsiei au arătat că Abel s-a ales cu răni făcute prin „scuturarea premeditată și deliberată”, însă aceasta nu era singura dată când micuțul era agresat de tatăl lui. Au fost găsite dovezi ale unor incidente vechi la nivelul creierului copilului.

Oliver Mailey  a fost arestat  în luna iulie a anului 2022.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si