În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum un autoturism virează la stânga, în timp ce o a doua mașină rulează și încetinește, ca și cum s-ar asigura, apoi virează stânga. În acel moment, o a treia mașină care venea din sensul opus încearcă să evite impactul cu celelalte 2 autoturisme și lovește copila de 11 ani care mergea pe bicicletă pe trotuar.

Citeste si: Accident mortal în Capitală. Un bărbat s-a stins din viață după ce s-a ciocnit violent cu un autobuz STB

Cel mai probabil fiind stare de șoc, minora lasă bicicleta și intră într-un magazin din vecinătate, participanții la trafic se opresc, iar cel care a accidentat-o se duce după copilă.

Ce au transmis reprezentanții IPJ Neamț, după accidentul din Vânători

,,Pe 9 iulie a.c., în jurul orei 16.00,  polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15 B, în localitatea Vânători.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, de 57 de ani, din Vânători, conducea un autoturism, din direcția Târgu-Neamț spre Pipirig, ar fi efectuat viraj la stânga, fără a

acorda prioritate unui autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din Târgu-Neamț, care circula din sensul opus. Ultimul autoturism a reușit să evite impactul, dar a acroșat  o minoră de 11 ani, care se deplasa cu bicicleta pe trotuar. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea minorei.

Citeste si: Un tânăr a fost arestat după ce a intrat peste o femeie în casă și a violat-o

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier", se precizează într-un comunicat transmis de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț.

Citeste si: Tragedie în Ploiești. Un adolescent de 14 ani s-a electrocutat lângă șinele de cale ferată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si