Indiferent de ocazie şi de anotimp, o femeie trebuie sa aiba grija sa arate bine. Iar doamnele si domnisoarele care vin in instanta sa-si sustina cauza stiu foarte bine asta. De la tinerele avocate si pana la justitiabilele de rand, toate pun mare pret pe infatisare.

Si cine ar putea sa le condamne. Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, iar magistratii, pana la urma tot barbati sunt.

Daca unele dintre reprezentantele sexului frumos prefera fustele foarte-foarte scurte, altele si-au amintit că se apropie Crăciunul. Doamna din imagini n-a gasit probabil un costum de Craciunita pe masura ei, asa ca a ales un trening care aduce, cel putin in ce priveste culoarea, de outfitul mosului.

Tot la categoria imbracate pana-n gat, o putem plasa si pe vrajitoarea Vanessa. Ea are insa si un motiv cat se poate de serios: „nu mi a fost greu deloc pentru ca este portul meu traditional”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu-si descopera Vanessa atuurile in fata oricui, dar tot are cu ce se lauda: „astea sunt bijuteriile mele pe care le port, le am mostenit de la mama mea de cand m am casatorit si nu ma despart de ele. Este ca un talisman”.

Mai putin traditionale, dar in mare voga sunt sezonul acesta cizmele peste genunchi. Asa ca nici doamnisoarele cu treburi pe la instante nu ezita sa le poarte.

Imaginile le-aţi văzut, concluziile le trageti singuri. daca aveti insa un drum la instanta, ar fi bine sa ascultati sfatul unui avocat cu mare experienta: „sa fie tot timpul cocheta, atenta cu ce se imbraca. Nu trebuie sa ai haine de firma, dar trebuie sa stii cum sa le asortezi”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si