Marilena Rotaru, fost jurnalist la TVR, actual presedinte al Miscarii pentru Regat si Coroana, a realizat mai multe interviuri cu Regele Mihai, pe cont propriu, iar acum este revoltata ca fostii ei colegi ii folosesc materialele pentru a-si realiza emisunile dedicate Regelui.

„După ce a debutat copiind din interviurile mele cu colegii Regelui din Clasa Palatină, Tudor Vişan Miu continuă sarguincios sa-mi folosească interviurile cu Regele Mihai făcute pe cont propriu în 1990 cand subiectul era interzis la TVR.

Ca si Camelia Csiki care si-a îmbunătăţit documentarele cu ample fragmente din aceleasi interviuri la care TVR nu a contribuit decât cu interzicerea lor si concedierea mea”, a postat Marilena Rotaru.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Tudor Visan Miu

„E greu sa fii ca Marilena Rotaru. Pot fura si copia cat vor,noi stim adevarul, stilul...ne place originalul!...Se considera o forma de plagiat si se pedepseste in instanta.Stiu ca nu sunteti genul insa pana la urma va trebui sa o faceti, sa ii dati in judecata. Altfel vor continua sa va fure munca Dumneavoastra, pana la un punct unde vor zice ca e a lor”, au raspuns prietenii Marilenei Rotaru.

Camelia Csiki


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si