Pam Shriver pe vremea cand era jucatoare activa

"De fiecare data cand il intalneam la un turneu imi punea aceeasi intrebare. Acest barbat nu a avut respect fata de femei de foarte mult timp", a spus Shriver pentru BBC Radio 5.

Shriver a precizat ca in perioada in care juca a discutat cu prietenele sale despre comportamentul lui Nastase, dar nu a facut niciodata o

plangere.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

"Dupa ce am mai crescut, poate la 20 de ani, cand m-a intrebat pentru a 30-a oara i-am spus: «Te rog sa nu ma mai intrebi asa ceva». De atunci nu m-a mai intrebat niciodata. Am stabilit o limita ferma si a incetat", a adaugat fosta sportiva.

Pam Shriver acum, la 54 de ani!

Pam Shriver considera ca Nastase nu poate fi antrenor. "Oricine are personalitatea diferita si cu siguranta Ilie Nastase nu este in totalitate rau si misogin. insa din pacate el nu are un filtru, astfel ca nu mai poate antrena jucatoare", a adaugat ea.

Federatia Internationala de Tenis (ITF) i-a ridicat acreditarea lui Ilie Nastase, astfel ca el nu a mai fost capitanul echipei Romaniei la meciurile de duminica, impotriva jucatoarelor din Marea Britanie, din FedCup.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si