Tânăra franțuzoaică de 27 de ani se confruntă acum cu acuzații grave în baza legii internetului din India și riscă o pedeapsă de trei ani de închisoare, dacă este găsită vinovată, scrie Jakarta Post.

Femeia a fost reținută joi după ce a postat imagini cu ea însăși pe Lakshman Jhula, o pasarelă peste râul Ganges, făcută faimoasă de Beatles în anii 1960 și care rămâne o atracție pentru toți practicienii yoga din țară.

Citeste si: Adriana Săftoiu este distrusă: ”Dumnezeu să te odihnească în pace! Cel mai bun șef şi cel mai OM şef pe care l-am avut”

„Poate că în Franța aceste lucruri nu sunt considerate grave”, a declarat R.K. Saklani, șeful secției de poliție unde a fost reținută femeia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Dar Rishikesh este un loc sfânt, iar Lakshman Jhula este locul în care (zeii hindusi) Ram, fratele său Lakshman și soția Sita au trecut râul Gange", a mai spus oficialul indian.

Poliția a identificat-o doar pe femeie cu numele ei Marie-Helene și a spus că a fost la Rishikesh încă din martie, chiar înainte de a fi introdusă starea de urgență la nivel național din cauza noului coronavirus.

Citeste si: Povestea incredibilă a amantei lui Cristi Borcea, care i-a dăruit o fetiță în timp ce era însurat cu prima soție! După relația cu Borcea, blonda Simona s-a combinat cu un pictor celebru, dar a fost părăsită! EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si