Close sidebar
Close sidebar

O franțuzoaică a fost arestată după ce a mers dezbrăcată pe un pod sacru din India

O femeie din Franța a fost arestată pentru că a făcut un videoclip cu ea însăși dezbrăcată pe un pod sacru din orașul indian Rishikesh, a transmis poliția locală sâmbătă.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tânăra franțuzoaică de 27 de ani se confruntă acum cu acuzații grave în baza legii internetului din India și riscă o pedeapsă de trei ani de închisoare, dacă este găsită vinovată, scrie Jakarta Post.

Femeia a fost reținută joi după ce a postat imagini cu ea însăși pe Lakshman Jhula, o pasarelă peste râul Ganges, făcută faimoasă de Beatles în anii 1960 și care rămâne o atracție pentru toți practicienii yoga din țară.

Citeste si: Adriana Săftoiu este distrusă: ”Dumnezeu să te odihnească în pace! Cel mai bun șef şi cel mai OM şef pe care l-am avut”

„Poate că în Franța aceste lucruri nu sunt considerate grave”, a declarat R.K. Saklani, șeful secției de poliție unde a fost reținută femeia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Dar Rishikesh este un loc sfânt, iar Lakshman Jhula este locul în care (zeii hindusi) Ram, fratele său Lakshman și soția Sita au trecut râul Gange", a mai spus oficialul indian.

Poliția a identificat-o doar pe femeie cu numele ei Marie-Helene și a spus că a fost la Rishikesh încă din martie, chiar înainte de a fi introdusă starea de urgență la nivel național din cauza noului coronavirus.

Citeste si: Povestea incredibilă a amantei lui Cristi Borcea, care i-a dăruit o fetiță în timp ce era însurat cu prima soție! După relația cu Borcea, blonda Simona s-a combinat cu un pictor celebru, dar a fost părăsită! EXCLUSIV

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI