Femeia in varsta de 48 de ani a fost operata in Aprilie 2017 la o clinica privata din Marsilia, in sudul Frantei. Femeia avea ciclu menstrual extrem de des si a dorit ca acest lucru sa nu se mai intample. Doctorii i-au spus ca totul a decurs perfect si au trimis-o acasa. In cateva zile, femeia a inceput sa aiba dureri groaznice si nu putea sa urineze si nici sa doarma.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

A mers la doctor, iar acesta i-a prescris calmante. "Mereu simteam ca cineva ma injunghie in stomac. Ma duceam cu gandul la operatie, credeam ca durerile sunt de acolo. Medici m-au examinat, mi-au prescris calmante si m-au trimis acasa", a spus ea.

Durerile au continuat, totul culminand cu o agonie de trei zile.

Durerile insuportabile si contractiile efectiv au sfasiat-o pe femeie. A intrat practic in chinurile unei gravide si dupa patru ore de contractii, femeia a "nascut" o manusa de cauciuc si cinci comprese medicale. "Toata agonia a sfarsit intr-o balta de sange", a marturisit ea.

Procesul ei cu doctorul continua si in aceasta perioada si femeia spera sa aiba castig de cauza. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si