Close sidebar
Close sidebar

O frantuzoaica a trait clipe de cosmar - Un chirurg a uitat o manusa de cauciuc in interiorul ei dupa o operatie, iar femeia a eliminat-o dupa zile agonizate

O frantuzoaica a actionat in judecata un medici chirurg dupa ce acesta a operat-o si a "uitat" in ea o manusa chirurgicala de cauciuc. Femeia a agonizat trei zile pana cand efectiv a eliminat singura obiectul strain.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia in varsta de 48 de ani a fost operata in Aprilie 2017 la o clinica privata din Marsilia, in sudul Frantei. Femeia avea ciclu menstrual extrem de des si a dorit ca acest lucru sa nu se mai intample. Doctorii i-au spus ca totul a decurs perfect si au trimis-o acasa. In cateva zile, femeia a inceput sa aiba dureri groaznice si nu putea sa urineze si nici sa doarma.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

A mers la doctor, iar acesta i-a prescris calmante. "Mereu simteam ca cineva ma injunghie in stomac. Ma duceam cu gandul la operatie, credeam ca durerile sunt de acolo. Medici m-au examinat, mi-au prescris calmante si m-au trimis acasa", a spus ea.

Durerile au continuat, totul culminand cu o agonie de trei zile. Durerile insuportabile si contractiile efectiv au sfasiat-o pe femeie.

A intrat practic in chinurile unei gravide si dupa patru ore de contractii, femeia a "nascut" o manusa de cauciuc si cinci comprese medicale. "Toata agonia a sfarsit intr-o balta de sange", a marturisit ea.

Procesul ei cu doctorul continua si in aceasta perioada si femeia spera sa aiba castig de cauza. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI