Mai multe localități din Sicilia au fost înghițite de ape, după ce un ciclon s-a format în Marea Mediterană. Până în acest moment o persoană a decedat, dar numărul victimelor creşte pe măsură ce salvatorii ajung în zonele izolate.

Ploile au pus stăpânire pe sudul Italiei

Mai multe zone din Sicilia și Calabria se află sub ape, după ce a plouat mai bine de 24 de ore.

În urma viiturii, mai multe poduri și bucăți din asfalt au fost smulse la propriu. Autoritățile au intervenit și au dus oamenii în adăposturi. În imagini a fost surprins și un cuplu luat de viitură.

Citeste si: Prognoza meteo pentru iarna 2021- 2022: Când va ninge?

Autoritățile au găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat

Schimbările climatice au dus la formarea unui ciclon în Marea Mediterană, săptămâna trecută.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„În ultimele săptămâni, am avertizat că, din păcate, din cauza temperaturilor ridicate ale mării, se pot forma uragane, care vor pune în dificultate atât populaţia, cât şi echipele de salvatori.”,  a declarat Carmelo Barbagallo, un pompier din Sicilia.

În Calabria au fost închise școlile, centrele de vaccinare, dar și mai multe parcuri. Din păcate, meteorologii nu au vești bune, iar pentru sudul Italiei sunt anunțate ploi toată săptămâna.

Citeste si: Grindina a făcut ravagii în Australia: Bucățile de gheață cântăreau jumătate de kilogram


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si