În unele părți ale Franței a plouat în câteva ore mai mult decât a plouat în ultimele luni. Insula Corsica este o destinație turistică destul de vizitată, doar că a devenit centrul unei furtuni.

Citeste si: VIDEO- Cod Roșu de furtuni puternice în mai multe zone din țară. ANM: două zile cu ploi torențiale în Capitală

O fată de 13 ani și o femeie în vârstă de 72 de ani au fost ucise, a precizat biroul prefectului, adăugând că 12 persoane au fost rănite.

Miercuri seară străzile au fost inundate, iar mai multe videoclipuri au ajuns pe rețelele de socializare. Vântul a suflat cu peste 220 km/h.

Citeste si: Meteo 18 august: ploi torențiale și grindină/Vreme instabilă în cea mai mare parte a țării

Ploi torențiale și grindină în majoritatea regiunilor din țară

Joi, 18 august, meteorologii anunță vreme instabilă în majoritatea regiunilor din țară. Se vor înregistra ploi torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului de scurtă durată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Atenţionare de călătorie pentru românii care merg în Grecia. La ce să vă așteptați

În unele regiuni din țară, vremea se va menține călduroasă, însă în majoritatea zonelor se va instala instabilitatea atmosferică, în special în centrul, estul și sud-estul României. 

Citeste si: Mai multe mașini au fost avariate de un brad prăbușit din senin

În timpul zilei, cerul va fi variabil, cu unele înnorări, în special pe timpul ploilor.

La munte, vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată. Multe regiuni vor fi însă lovite de ploi torențiale, descărcări electrice, izolat chiar grindină și vijelii.

Citeste si:  VIDEO| Alertă de ploi torențiale și vijelii pentru cea mai mare parte a țării

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si