Se pare că întregul scandal ar fi pornit de la o glumă a celor doi bărbați. Aceștia au văzut un afiș în benzinărie pe care scria că firma de pază face angajări, au luat numărul de telefon și au sunat spunânf că a izbucnit o ceartă. 

La fața locului au ajuns patru angajați ai firmei de pază: doi tineri de 24 și 29 de ani și alți doi bărbați, de 30, respectiv 53 de ani.

Când au realizat căau fost chemați degeaba la o așa-zisă intervenție, a genții de pază i-au luat la bătaie pe cei doi care au sunat să facă gluma.

Citeste si: Doi bărbaţi din Olt au fost arestaţi, iar altul este cercetat sub control judiciar, după ce au lovit cu pumnii şi picioarele un bărbat de 31 de ani

Agenții de pază au spart o ușă

Victimele s-au refugiat în benzinărie, dar agenții de pază au spart o ușă și au dat buzna peste ei. Bărbații loviți au suferit mai multe leziuni și au fost transferați la spital.

Agenții de pază au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile și sunt acuzați pentru comiterea infracțiunilor de purtare abuzivă și distrugere.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un taximetrist a fost bătut de trei indivizi care au refuzat să poarte masca de protecție: ,,Am crezut că nu mai scap"

Momente de panică într-un avion românesc. Aterizare de urgență după ce doi pakistanezi au anunțat că vor arunca aeronava în aer 

Incidentul cutremurător s-a produs într-o aeronavă aparținând Wizz Air. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Martorii care au asistat la eveniment au rămas pur și simplu șocați. Oamenii au povestit cum două persoane care erau la bord au început să țipe și să îi amenințe că îi vor omorî.  

Cetățenii care au început scandalul sunt de origine pakistaneză. Autoritățile din Ankara au intrat imediat în alertă. Martorii mai povestesc că cei doi bărbați țineau brichete în mână și amenințau că vor arunca avionul în aer. 

O femeie a făcut atac de panică. Totul s-a terminat cu bine, însă, în momentul în care mai mulți români i-au imobilizat pe cei doi bărbați. 

„Erau doi pakistanezi care spuneau «i will kill you». Apoi țineau brichetele deasupra locului unde sunt măştile de oxigen. Nu este adevărat că au fost români cei care nu au respectat regulile.

Românii i-au imobilizat pe pakistanezi. O fată a făcut atac de panică și a leșinat de frică”, a povestit unul dintre pasagerii aflați la bord, conform  Gândul.ro.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Un bărbat a fost bătut de un vecin din cauza unui loc de parcare. Agresorul a fost filmat

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si