Close sidebar
Close sidebar

O gradinita din Alexandria a fost inchisa dupa ce 18 elevi s-au imbolnavit. Este uluitor ce au gasit autoritatile la fata locului

O gradinita a fost inchisa in Alexandria in urma unor probleme serioase. Viata copiilor a fost pusa in pericol din cauza igrasiei si a instalatiilor din bucatarie, iar din aceasta cauza 18 copii s-au imbolnavit.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inpectorii DSP Teleorman au deschis o ancheta in acest caz, iar primele concluzii au aratat conditiile precare in care erau ingrijiti copiii. In urma acestor descoperiri, gradinita a fost inchisa.

Autoritatile au verificat grădinita, iar în urma controalelor au gasit mai multe nereguli, si anume: igrasie, mucegai si instalatii necoresponzătoare în bucătărie. De la fata locului, au fost recoltate probe si se asteapta rezultatele pentru a afla cu exactitate ce anume a provocat starile de rau copiilor.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Pana vor fi finalizate rezultatele anchetei, gradinita va ramane inchisa, iar copiii vor fi mutati in alta cladire.

Grădinita din Alexandria a obţinut autorizatie sanitara în 2015, prin declaraţie pe propria răspundere a conducerii. Aceasta functionează intr-o cladire monument-istoric construita in 1877. Pana in acest moment nu a fost niciodata reabilitata.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI