Femeia de 34 de ani a mers la spital cu simptome de Covid-19 în luna decembrie. Rezultatul testului PCR a ieșit pozitiv, motiv pentru care femeia trebuia să stea în carantină 14 zile și să contacteze medicul de familie. Femeia a ignorat indicațiile medicilor și a mers la o clinică din București de unde a obținut un test negativ, iar peste câteva ore a plecat în vacanță în Africa.

Citeste si: Bilanț Covid-19, 6 ianuarie. Peste 6.000 de noi infectări

Femeia a ajuns din nou pe mâinile medicilor

La întoarcerea în țară a ajuns din nou pe mâinile medicilor, dar de la maternitate de această dată, unde acuza dureri de burtă. La întocmirea actelor de internare aceștia au observat că tânăra se afla în perioada de carantină, fapt pentru care i-au făcut un alt test PCR și a ieșit pozitiv.
Femeia a primit o nouă perioadă de izolare, iar clinica de la care a luat testul negativ este cercetată. Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Care este pericolul din măștile textile. Experții ne recomandă măștile eficiente în fața variantei Omicron


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si