Aproximativ 4 ore i-au fost necesare unei ambulanțe pentru a ajunge la o tânără pacientă însărcinată care intrase în travaliu. Autospeciala trebuia să ajungă în comuna Vutcani.

Din cauza condițiilor meteo a așteptat ambulanța 4 ore

În jurul orei 14:30 a avut loc apelul la 112 și o ambulanță a fost trimisă către adresa pacientei. La intrarea în localitate, ambulanța nu a mai putut să înainteze din cauza unei mașini blocate în zăpadă.

Pe drumul județean Roșiești-Vutcani au fost trimise în acest sens echipaje de deszăpezire.

Viscolul a împiedicat procesul de deszăpezire. La ora 17 s-a solicitat intervenția șenilatei ISU VASLUI. 

„În momentul în care cei de la SMURD au reușit sa ajungă la locul blocajului, drumul a fost redat circulației de drumarii vasluieni”, a declarat Daniel Ungureanu, medic SAJ Vaslui.

Citește și: Cod galben de viscol și ninsori în România! Toată țara este sub avertizare meteo de ger

După 4 ore echipajul de pe Ambulanță a reușit să ajungă la pacienta însărcinată care a fost preluată și transportată la Spitalul din Vaslui.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totodată polițiștii recomandă celor de la volan şi nu numai, să circule cu atenţie, să respecte semnalizarea rutieră şi semnalele poliţiştilor rutieri și, de asemenea, să se informeze din surse oficiale cu privire la starea drumurilor pe care intenționează să circule.

Sfaturile polițiștilor rutieri pentru șoferi:

Citește și: Ciclonul polar continuă să își facă simțită prezența în România! În Vrancea, un autocar cu 47 de persoane a ieșit de pe partea carosabilă și un autoturism a rămas blocat în zăpadă

-pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

- circulați cu prudență sporită, pentru a putea evita obstacolele;

- păstrați în mers o distanţă corespunzătoare între autovehicule;

- adaptați în permanență viteza de deplasare la condițiile meteo;

-utilizați în mod corespunzător sistemele de iluminare-semnalizare și climatizare-dezaburire, pentru a vedea şi a fi observaţi în trafic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si