Close sidebar
Close sidebar

O ieseanca a fost injunghiata mortal de catre sotul sau dupa o cearta violenta. Barbatul a incercat apoi sa se sinucida

O femeie, fost cadru didactic, a fost injunghiata mortal de catre sotul sau in varsta de 66 de ani, dupa o cearta violenta, crima avand loc miercuri in apartamentul din Iasi in care cei locuiau cei doi soti, Dupa comiterea crimei, barbatul a incercat sa se sinucida, insa a fost dus la spital, unde i s-au acordat ingrijiri medicale, fiind transportat ulterior la Institutul de Psihiatrie Socola.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi soti s-au certat violent in cursul diminetii, iar la un moment dat, barbatul, in varsta de 66 de ani, si-a injunghiat sotia, fost cadru didactic in Iasi. Femeia a decedat la scurt timp, scrie news.ro.

Dupa ce a savarsit fapta, barbatul a apelat la numarul de urgente 112, apoi a incercat sa se sinucida, provocandu-si mai multe taieturi in piept.

Agresorul a fost transportat la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, iar dupa ce i s-au acordat ingrijiri medicale a fost transferat la Institutul de Psihiatrie Socola.

"Pacientul prezenta cinci taieturi autolitice in zona toracelui. A fost stabilizat in Unitatea Primire Urgente, apoi a fost transferat la Institutul de Psihiatrie Socola, pentru a se stabili daca a avut discernamant in momentul comiterii faptei", a declarat Diana Cimpoesu, coordonatorul UPU-SMURD Iasi.

Politisti si procurori s-au deplasat la locul unde s-a produs crima, declansand cercetari pentru a stabili imprejurarile in care barbatul si-a ucis sotia.



Crima s-a petrecut in acelasi cartier, Alexandru cel Bun, unde in urma cu cateva zile, un adolescent de 18 ani, fiul unui ofiter SRI, a fost injunghiat mortal de catre o persoana ramasa necunoscuta.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI