Patru copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani au căzut în gol aproximativ trei metri, după ce cablul tirolianei s-a rupt. Incidentul șocant care s-ar fi putut transforma într-o tragedie a avut loc într-un parc din localitatea Sânpetru, județul Hunedoara.

Au căzut în gol, după ce cablul tirolianei s-a rupt

Un incident șocant a avut loc într-un parc din localitatea Sânpetru, din județul Hunedoara.

Citește și: O persoană a murit și trei au rămas încarcerate, în urma unui accident teribil, la Constanța

Patru copii au căzut în gol, după ce cablul tirolianei s-a rupt

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Patru copii, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, au mers la locul de joacă însoțiți de părinți. În timp ce se dădeau pe tiroliană, cablu s-ar fi rupt. Cei patru patru minori au căzut în gol, aproximativ trei metri.

De urgență, părinții au alertat imediat autoritățile. Minorii, care au suferit mai multe traumatisme, au fost transportați la spital, pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Polițiștii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și: Momentul tragediei în care un bărbat a murit pe loc după ce a fost strivit de o mașină, pe trecerea de pietoni. "M-am asigurat stânga, dreapta, nu era nimeni"

Patru copii au căzut în gol, după ce cablul tirolianei s-a rupt

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Ce au transmis autoritățile?

"La data de 9 iulie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au fost sesizați, prin intermediul S.N.U.A.U.

112, cu privire la faptul că într-un parc de agrement din localitatea Sânpetru, județul Hunedoara, patru copii ar fi căzut de pe o tiroliană aflată în incinta parcului.

Poliţiştii ajunși la fața locului au constatat faptul că patru copii, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, în timp ce se aflau în incinta parcului, însoțiți de către părinți, ar fi căzut de pe o tiroliană de la aproximativ 3 m.

Victimele au fost preluate și transportate de către echipajele medicale la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si