O ceartă legată de o mașină parcată în fața unei curți s-a transformat într-o încăierare în care au fost implicate 60 de persoane, în special bărbați și femei de etnie romă, scrie Stiri Diaspora.

Inițial, prima bătaie ar fi fost declanșată de o dispută legată de o mașină, un Volkswagen Touran cu număr de înmatriculare românesc, parcată în fața accesului către imobilul de la numărul 5.

Cu toate acestea, se pare că în spatele violențelor care au implicat aproximativ 60 de persoane, se aflau tensiuni vechi între familii de etnie romă.

Șapte persoane au fost rănite, iar una a fost preluată la spital

Cearta a avut loc luni, în jurul orei 18:45, pe Via Emilio Faà di Bruno. Carabinierii au intervenit cu aproximativ cincizeci de soldați, inclusiv membri ai batalionului antirevoltă.

Citește și: Fetiță de 11 ani, găsită moartă alături de părinți și de fratele său de 3 ani, în Londra

Potrivit unei prime reconstituiri, cele două facțiuni s-au confruntat mai întâi cu vorbe, apoi în mod violent cu bastoane, sticle, pietre, chiar și cuțite și scânduri. Bilanțul final a fost de șapte persoane rănite, dintre care doar una a fost preluată în cod roșu de medici la spital.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 Carabinierii au intervenit cu aproximativ cincizeci de soldați, inclusiv membri ai batalionului antirevoltă.

Carabinierii au intervenit cu aproximativ cincizeci de soldați, inclusiv membri ai batalionului antirevoltă.

[Sursa foto: Stiri Diaspora]

Este vorba despre un bărbat de 40 de ani care ar fi fost dus la Niguarda pentru plăgi înjunghiate în piept și spate.

Ceilalți au fost loviți cu bâte și cu obiecte aruncate, dar starea lor nu este gravă. O femeie de 51 de ani, în special, a fost lovită cu o sticlă de sticlă în cap. De asemenea, a fost implicat și un băiat de 13 ani, care ar fi fost lovit în zona gâtului, însă starea lui este stabilă, conform  presei italiene.

Citește și: Patronul împuşcat de motocicliști vrea răzbunare: ”M-au zgâriat pisicile puțin”

Haosul a durat mai multe minute și au existat numeroase apeluri la 112. Primii care au intervenit au fost carabinierii care s-au confruntat cu aproximativ șaizeci de bărbați și femei care se băteau în stradă și în curtea clădirii de la numărul 5.

Carabinierii au solicitat imediat intervenția altor soldați, inclusiv a unei echipe de batalion. Strada a fost închisă între piazza Cuoco și piazza Insubria, iar pe asfalt au rămas rămășițe ale luptei: sticlă, bucăți de lemn și fier. Situația a revenit la normal după câteva minute, iar carabinierii au început să interogheze martorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si