Potrivit jurnaliștilor de la  Treviso Today, acuzațiile la adresa femeii au fost aduse de Stefano Giuliato, fost edil al orașului Casale sul Sile, provincia Treviso din Veneto, acolo unde locuia pensionarul italian în vârstă de 82 de ani.

Totul ar fi avut loc în perioada octombrie-noiembrie 2020. Pensionarul, pe nume Mario Franzin, s-a stins din viața la câteva luni distanță.

Din nefericire, pentru bătrânul care în trecut lucrase ca dulgher, soarta nu a fost pre blândă.

Citește și: VIDEO- O vijelie a făcut prăpăd în Bistrița. Acoperișul unui bloc a fost smuls și aruncat peste mașini

„Se întâmpla adesea ca Mario să fie găsit rătăcind pe străzile orașului, într-o stare de aparentă dezorientare”, a povestit fostul primar.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Franzin s-a căsătorit târziu în Germania cu o femeie germană și au avut împreună un fiu. Cu toate acestea, căsătoria lor a fost de scurtă durată, iar Franzin s-a întors în orașul său natal, Casale sul Sile, unde nu avea rude apropiate, cu excepția unei nepoate care lucra la primărie și care urma să se pensioneze și să se mute în Vittorio Veneto. 

„Aveam grijă de el”, a

declarat Giuliato. „Am încercat să-l ajutăm pe Franzin, găsindu-i o îngrijitoare, pe această femeie din Serbia.”

Primarul a fost cel care și-a dat seama de adevăratele intenții ale femeii

Evenimentele au luat o turnură neașteptată în momentul în care Giuliato a descoperit că îngrijitoarea încerca să se căsătorească cu Franzin.

„Era o perioadă în care Mario părea inaccesibil asistenților sociali, care obișnuiau să-l viziteze cel puțin o dată pe săptămână”, a

mai precizat fostul edil.

După investigațiile lui Giuliato, au ieșit la iveală adevăratele intenții ale femeii. „ Având o casă și o pensie bună, era evident că Franzin era o țintă atractivă pentru persoanele cu intenții rele”, a precizat acesta. 

Citește și: Elisa a pierit într-un accident cumplit. Tânăra de 27 de ani a fost condusă spre moarte chiar de iubitul ei

După ce autoritățile au fost informate despre situație, femeia a fost evacuată din casa pensionarului. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Potrivit judecătorului Gianluigi Zulian, procesul împotriva femeii acuzate de tentativă de înșelătorie ar putea ajunge la un impas dacă aceasta nu va fi găsită în curând. Deși este apărată de avocata Alessandra Rech, sârboaica a dispărut după ce a fost îndepărtată din casa pensionarului Mario Franzin. Se crede că ar fi locuit o perioadă în Treviso, dar autoritățile nu au reușit să-i mai găsească urma de atunci. Pe măsură ce ancheta continuă, autoritățile speră să o găsească și să o aducă în fața justiției pentru faptele sale.

Dacă va fi găsită și condamnată pentru tentativă de înșelătorie, femeia ar putea fi pasibilă de o pedeapsă cu închisoarea sau o amendă considerabilă. În ciuda acuzațiilor aduse împotriva ei, femeia a reușit să dispară, dar cazul servește drept un avertisment pentru alții și subliniază necesitatea unei implicări active a autorităților și a comunității în protejarea persoanelor în vârstă și vulnerabile.

Citește și: Un tânăr român a fost înjunghiat și împușcat în fața unei săli de sport din Italia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si