Conform rechizitoriului, românca în vârstă de 53 de ani a plecat la aeroport fără să aștepte un înlocuitor pentru femeia pe care o avea în grijă. Aceasta a lăsat-o pe bătrână închisă acasă preț de câteva ore bune.

Citește și: Doi români au fost snopiți în bătaie de concubinul fiicei lor. Au ajuns în stare gravă la spital

Așadar, în urma acestui incident, judecătorii Tribunalului din Udine au condamnat-o pe îngrijitoare la 6 luni în spatele gratiilor.

Acesta este cuantumul pedepsei aplicate în primă instanță de judecătorul Daniele Faleschini. Inculpata a acceptat cererea procurorului și pedeapsa, nu va mai face recurs.

Înlocuitoarea îngrijitoarei românce nu a putut intra în casă

Totul a avut loc pe data de 19 iunie 2019. Româncei în vârstă de 53 de ani i s-a încredințat o bătrână, la acea vreme, în vârstă de 89 de ani, cu reședința în Udine. Femeia în vârstă de 89 de ani era în imposibilitatea de a se întreține singură. În acea zi, pentru a ajunge la timp la aeroport, îngrijitoarea româncă a lăsat-o pe pensionară singură în casă fără să aștepte să vină femeia care trebuia să o înlocuiască.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Loredana și Costel și-au unit destinele anul trecut într-un spital din Italia. Acum românii și-au îndeplinit cel mai mare vis

În momentul în care a ajuns la domiciliul femeii în vârstă de 89 de ani, înlocuitoarea îngrijitoarei românce nu a putut intra în casă, deoarece nu avea cheile.

„Degeaba am sunat la sonerie și am sunat-o pe îngrijitoare.

Doar câteva ore mai târziu membrii familiei au reușit să ajungă acasă și să intre în apartament, unde au găsit-o pe bătrână în condiții precare”, a declarat femeia care a înlocuit-o pe îngrijitoarea româncă.

Citește și: Un turist s-a arătat impresionat de camera închiriată în Cluj. Ce a găsit bărbatul la cazare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si