Close sidebar
Close sidebar

O intreaga localitate din Romania, revendicata de familia unui nobil maghiar

O intreaga localitate Bihor a fost revendicata de urmasii unui nobil maghiar. Stramosul oamenilor a detinut aproape tot terenul pe care este construit satul cu mai bine de un secol. Satentii sustin, insa, ca inaintasii lor au cumparat terenul cu acte in regula de la proprietarul de atunci, groful Adorian Bartos.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Localnicii din Sacalasau Nou spun ca familia Bartos, care avea terenurile din zona, a vandut pamantul pe care cei 12 descendenti ai sai il revendica in prezent.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Oamenii au dovezi, aratand contractele de vanzare-cumparare, spunand ca nu pot ceda asa usor un bun mostenit de la buncii lor, potrivit unui post de televiziune.
”Se bazeaza pe un CF care este incomplet. Dar, numitul Bartos Gabor si-a vandut acest teren locuitorilor din Sacalasaul Nou, numai ca acestia nu si-au intabulat pamantul respectiv. Deci exista anumite contracte de mana fara a fi intabulate.”, a declarat Florin Magui, primarul din Derna.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI