Imaginile au fost surprinsa in parcarea unui mall din Madison saptamana trecuta. Cei doi agenti de politie au retinut-o pe fata pentru ca ar fi intrat intr-un restaurant si a amenintat angajatii, relateaza Daily Mail. Ofierii de politie au pus-o la pamant si au lovit-o cu picioarele. Tanara tipa, insa cei doi barbati contina sa o chinuie.

Desi cei doi agenti de politie au declarat ca femeia a opus rezistanta si ar fi avut un cutit in geanta, forta excesiva a acestora a provocat un adevarat scandal in comunitatea afro-americana.

Un protest a fost organizat saptama trecuta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Politia sustine insa ca intregistrarea nu contine povestea completa si ca tanara a fost arestata dupa ce a intrat in mall si a inceput sa ameninte angajatii de la un restaurant. Ea a fost retinuta trei zile.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si