Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - O învățătoare a creat un set de cadouri de Crăciun de lux pentru profesori. Părinții sunt revoltați

Șampanie cu fulgi de aur, ciocolată și o agendă - acesta este conținutul setului cadou pentru profesoare, de Crăciun. Părinții care au auzit despre cadoul de sute de lei sunt revoltați și îl cataloghează drept o șpagă de lux.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un magazin online care vinde cadouri pentru "profesoare pretențioase" a stârnit revoltă în rândul părinților. În cutia-surpriza nu se regăsește un cadou simbolic, ci unul de lux: o sticlă de șampanie cu foiță de aur, ciocolată fină și o agendă care vine musai la pachet cu celelalte răsfățuri. 

Revoltă pe rețelele de socializare

Prețul acestui set este 236 de lei și este disponibil într-un magazin online.

Citește și: A apărut lista centrelor care vor administra noul vaccin, adaptat noilor forme de coronavirus

Andra Berceanu, director executiv al Federației Părinților și Aparținătorilor Legali, denunța într-o postare pe pagina sa de Facebook lipsa de etica a unui asemenea gest.

„Când credeam că le-am văzut pe toate, aflu că un magazin online vinde linia de lux pentru șpagă către profesoare pe care un cadru didactic din România a ales să-și pună numele. A patentat pachetul cadou în școli- varianta șpaga de lux. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Soarta „mâncătorului de femei” din Rădăuți a fost decisă! Ce se va întâmpla cu criminalul care a îngrozit o țară întreagă?

Nu mai merge cu simbolic, din suflet, bla bla. Trebuie cu foițe de aur, cutie cadou premium dacă ai “profesoare pretențioase și elegante”.

Cu alte cuvinte, restul sunt cam fraiere. Nu sunt doamne care se respectă. Pfff…un buchet de flori sau un măr cum vedem în filme. Băăă, nu mai fiți săraki! Pă haur și pe premium aici la doamna, da?!”, scrie Andra Berceanu pe Facebook.

Ce spune cea care a creat setul de cadouri

Potrivit prezentărilor online, Claudia Chiru, cea care a creat setul cadou este profesor pentru învăţământul primar la o școală din Bucureşti. Aceasta

prezintă cadoul pe pagina personală de Facebook:

Citește și: Când se pune usturoiul în piftie- Reţetă simplă ca la mama acasă

„Am primit acest minunat cadou de la WonderStore, vă invit să vedeţi despre ce e vorba! «LadyTeacher» by Claudia Chiru este o cutie magică cu viaţa proprie. Vine cu bule(, dulce, lumini, muzică, parfum şi cu o agendă minunată şi utilă pentru toţi profesorii lumii. Agenda conţine, pe lângă formatul clasic cu catalog, liste, organizare săptămânală, lunară, informaţii utile – linkuri, sugestii didactice, crâmpeie de teorie inspiraţională, citate şi praf de stele”, scrie Claudia Chiru.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI