Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - O învățătoare din Capitală, acuzată că își umilește elevii

O învățătoare de la o școală din Capitală este acuzată că își abuzează psihic și verbal elevii de clasa a patra. Pe una dintre copile a umilit-o în fața întregii clase, iar când cea mică a început să plângă, a continuat să o ironizeze. Totul a fost înregistrat, iar învățătoarea este anchetată disciplinar.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mama unui copil a adunat și înregistrări audio în care dascălul ridică tonul la copii și îi face „analfabeți” sau „mincinoși”. Într-o înregistrare apărută în spaţiul public, învăţătoarea este surprinsă în timp ce ţipă şi jigneşte o elevă atunci când îi verifică tema. 

Învățătoarea jignește copii și le spune că sunt mincinoși

„«La trezit»?! Așa se scrie? Și așa mi-ai spus?! Cum mi-ai citit mie răspunsul!? Că am auzit că te bâlbâiai… cum trebuia să-mi răspunzi? (…) Ia uite, și «la rugat», fetițooo! Ești clasa a IV-a, analfabetă, scrii «l-a rugat, l-a chemat» fără cratimă?! (…) Nu ți-e rușine? Cum ai ajuns, fato, în clasa a treia? Măi fetiță, măi! (…) Vai, vai, vai”.

„Du-te la loc, hai, lasă boceala, lasă boceala! Ce să-ți povestesc… Unde te duci tu în fiecare zi? La înot? Da!? Du-te la înot și-o să ai notele… să înoți. Foarte slabă ești în ultimul timp! Uită-te și tu hal de temă, ție nu ți-e rușine?! Vă trebuie școală, nenică! Ce să faci cu înotul!? Ce să spun…”, continuă învățătoarea.

Citeste si: Doi români au fost dați în urmărire generală după ce au participat la un botez. Polițiștii sunt în alertă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Într-o altă înregistrare se înțelege cum învățătoarea, enervată de faptul că unul dintre elevi nu a subliniat cuvintele necunoscute din text, începe să țipe și să-i facă mincinoși pe copii.  

Ce spune mama unuia dintre copii

Mama care a reclamat-o pe învățătoare spune că s-a întâmplat chiar ca minorul să fie bătut cu cartea în cap de dascăl. Femeia o acuză pe învățătoarea că-i terorizează constant pe copii.

Citeste si: O persoană a fost înjunghiată, în Capitală, după ce mai multe persoane s-au bătut cu topoare și macete

Mama reclamantă spune că nu este susținută de ceilalți părinți, fiindcă le este teamă de consecințele asupra copiilor lor.

Citeste si: Zeci de case au fost distruse de inundații, în urma Codului roșu emis de meteorologi

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Învățătoarea, care se află în ultimul an înainte de pensionare, spune că nu are un comportament nepotrivit, iar directoarea școlii o scuză că are doar „un timbru impunător”. 

Învățătoarea mai spune că are o fire vulcanică și că vorbește mai tare cu elevii, dar asigură că nu a lovit niciodată în cariera ei copiii și n-a mai avut vreun părinte nemulțumit.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI