Uitati de cele 7 minuni de la Caracal, care nici macar nu sunt adevarate! La Ghimbav il avem pe Dorel, in carne si oase. Dorel Toma, primarul, primul roman care a inventat trotuarul cu gard si poarta.

Cei din zona isi fac, zilnic, cruci pana la pamant. Si nu pentru ca au in fata ochilor biserica, ci pentru ca dintre toate isparvile autoritatilor, asta le intrece pe toate.


"Odata ajunsi in dreptul gardului, constatam ca el este intins de-a latul trotuarului si nu avem cum sa il depasim. Nu am cum sa incap prin aceasta deschizatura foarte mica, ma-ntorc si in dreptul carosabilului am un alt gard, asa ca trebuie sa ma intorc si sa ocoloesc. Asadar am mers in jur de 50 de metri pe trotuar, alti 50 de metri pe carosabil pe un drum national, iar ca sa ma intorc pe trotuar mai am un mic obstacol de trecut, un lant." , a constatat reporterita Stirilor Kanal D.

Cine nu e campion la saritura in lungime sau cu prajina n-are decat sa ocoleasca, daca vrea sa treaca pe la noua trecere de pietoni. Oricum, mersul pe jos face piciorul frumos.

Explicatia acestei constructii inedite am aflat-o direct de la edilul orasului.   "Am avut doua accidente mortale si cei de la sistematizare rutiera ne-au obligat sa facem o protectie sa nu mai iasa direct in sosea."
, spune primarul.

Totusi, nu e ca si cum oamenii ies in fuga din cimitir, tasnind in fata masinilor, iar marele gard le pune frana! Si noua trecere de pietoni tot pe strada e, doar ca, acum, pana sa ajunga la ea, cetatenii au de mers mult si bine.  Se pare ca orasul e campion absolut la pus in incurcatura locuitorii!

Ianuarie, 2016.
Aceleasi autoritati au mai nascotit una "zebra" roz si plina de obstacole! La scurt timp dupa difuzarea imaginilor, trecerea de pietoni a fost stearsa. Si prin buget s-au produs minuni. In urma cu cativa ani, primaria a cumparat puieti de salcie, la un pret de 357 de ori mai mare, si roti de tomberon care au costat 2 mii de lei, BUCATA!


Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si