Un scandal iscat într-un bar din localitatea Libertatea, județul Botoșani se putea sfârși tragic! Totul a pornit de la o relație între o minoră și partenerul ei cu 18 ani mai mare. Mai apoi fratele adolescentei și iubitul ei au început să-și împartă pumni și picioare.

Mascații au ajuns când două persoane erau deja înjunghiate

În cele din urmă, tot fratele tinerei, în vârstă de 16 ani l-a chemat pe tată în ajutor.

Pentru că s-a văzut neputincios, bărbatul de 32 de ani a scos din buzunar un cuțit și i-a înjunghiat pe cei doi, în văzut tuturor cei prezenți în local. Speriați de cele întâmplate, mai mulți tineri au încercat să-i ia arma individului, însă și au fost răniți.

La scurt timp au apărut oamenii legii, care au aplanat conflictul iscat. De asemenea, medicii ajunși la fața locului au acordat primul ajutor victimelor, care deja pierduseră o cantitate mare de sânge.

”Trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acestea prezentau plăgi tăiate la nivelul gâtului”,  a spus purtătorul de cuvânt de la IPJ Botoșani.

Înjunghiați Botoșani

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: La un pas de tragedie! O familie din Neamț a fost în pericol de moarte, după ce mama copiilor s-a trezit într-un nor de fum

Agresorul s-a ales cu un dosar penal pentru tentativă de omor. Totodată, acesta, dar și alte persoane implicate în scandal au fost reținuți pentru mai multe declarații.

Bărbat din Moldova înjunghiat în plină stradă

Miercuri, un bărbat s-a aruncat în fântână, după ce l-a înjunghiat pe vecinul său, în vârstă de 52 de ani în plină stradă. Totul s-a întâmplat după ce bărbații s-au aprins în urma unui conflict.

„Astăzi, în jurul orei 12:40, Poliția din Ialoveni a fost sesizată despre înjunghierea unui bărbat în plină stradă în localitatea Cigîrleni. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că bărbatul de 52 de ani, în urma unui conflict cu vecinul său, a fost înjunghiat de două ori cu un cuțit. Ulterior făptașul a fugit într-o direcție necunoscută”, relatează IGP.

Înjunghiați Botoșani

Imagine reprezentativă pentru o ambulanță.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Cine este studentul găsit fără suflare în râul Bega? Alex petrecuse cu prietenii cu doar câteva ore înainte

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, iar vinovatul riscă o pedeapsă de 15 ani de închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si