Tragedie la Cluj. O tânără judecătoare din Gherla  a fost găsită moartă în locuința sa. Tragedia a fost anunțată chiar de colegii de la judecătorie după ce femeia nu s-a prezentat la ședințele programate la muncă miercuri dimineața.

„Consiliul Superior al Magistraturii  îşi exprimă profundul regret pentru încetarea fulgerătoare din viaţă a  magistratului Ștefana Andrada Pavel, judecător în cadrul Judecătoriei Gherla şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.


Dumnezeu să o odihnească!”, este mesajul transmis de Consiliul Superior al Magistraturii.

Potrivit primelor informații, anchetatorii iau în calcul sinuciderea. Procurorii de pe lângă Tribunalul Cluj se ocupă de cazul judecătoarei găsită fără viață.

Citește și: Bărbat batjocorit pentru că este „prea urât” pentru soția lui atrăgătoare. Răspunsul i-a uimit pe toți cei care nu știau adevărul

Judecătoare din Gherla găsită moartă. Colegii au dat alarma după ce femeia nu a mai ajuns la serviciu

Descoperire macabră la Gherla. Judecătoarea de 32 de ani a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia.Colegii de serviciu au fost cei care au anunțat Poliția pentru că tânăra nu s-a prezentat la ședințele de la muncă și nici nu mai răspundea la telefon.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Imediat la locul unde femeia locuiește a ajuns un echipaj al poliţiei care a intrat în apartament și au găsit-o pe judecătoare fără suflare, spune  gherlainfo.ro.

În acest caz polițiștii  au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul judecătoarei. 

Citește și: Povestea inedită de dragoste a unui cuplu de americani. S-au cunoscut în avion după ce au fost obligați să stea unul lângă celălalt. „Am fost obligată să stau lângă cea mai enervantă persoană”

„La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 12.15, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că o femeie de 32 ani, nu mai raspunde la telefon. S-a pătruns în locuința cu sprijinul ISU Cluj, unde femeia a fost găsită decedată în locuință. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei decesului”, au declarat pentru BZC reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și: Noi detalii în cazul Anastasia, fetița de 4 ani ucisă de o femeie fără permis de conducere/ Avocat: ”Prim procurorul parchetului a dispus prin ordonanță atribuirea în premieră a calității de suspect pentru ucidere din culpă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si