Susannah avea 24 de ani. Era o jurnalista de succes, care-si gasise un loc de munca prestigios si un iubit potrivit pentru ea, dar, deodata, totul a inceput sa se schimbe. Emotiile fetei parca scapasera de sub control: furia se transforma in veselie, se intamplau schimbari groaznice de dispozitie.

Susannah nu putea dormi noaptea, ea mereu sarea din pat. Rudele ei au verificat daca in asternutul ei exista plosnite… Prietenii nu o mai recunosteau.

Si iata ca intr-o zi Susannah a inceput sa aiba convulsii si a fost dusa la spital.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La spital starea fetei nu s-a imbunatatit. Conform datelor medicale, ea a incercat sa fuga, le ataca pe asistente si chiar si pe apropiatii sai — se transformase intr-un adevarat monstru. Din fericire, printre medicii, care incercau sa afle ce se intampla cu Susannah, era doctorul Souhel Najjar.

El nu i-a prescris o multime de analize si investigatii, ci pur si simplu a rugat-o sa deseneze un ceas, potrivit antena3. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si