Actorul suferise un atac de cord sever în timp ce era pe paltoul de filmare pentru noul său proiect. În ciuda vârstei înaintate, actorul continua să facă ce-i plăcea cel mai mult pe lumea asta.

Eddie Garcia a fost dus de urgenţă la spital, unde a intrat în comă la scurt timp după ce a ajuns acolo. 

Citeste si: Doliu în literatura românească: Marele scriitor Pavel Chihaia a murit

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La scurt timp după acest eveniment nefericit, familia celebrului actor a transmis un mesaj, prin intermediul rețelelor de socializare, rugându-i totodată pe toți cei care îl îndrăgesc să se roage pentru ca Eddie Garcia să depășească aceste momente dificile, cât mai curând.

Manoy Eddie Garcia se afla la filmări, în cursul zilei de sâmbătă, moment în care a suferit un atac de cord sever. În aceste momente, medicii depun toate eforturile pentru a-i asigura cea mai bună îngrijire posibilă.

Citeste si: Doliu în lumea muzicală. A murit un cunoscut DJ

Familia noastră dorește să-și exprime recunoștința față de toți cei care s-au îngrijorat și rugat, totodată, pentru starea sa.

Vă rugăm să continuați, pentru ca Eddie să se recupereze cât mai repede. La cei 90 de ani ai săi, continuă să se dedice actoriei și fanilor săi. Vă invităm să vă rugați alături de noi, pentru ca aceste momente dificile să fie depășite cu bine” , a transmis familia actorului, atunci, prin intermediul unei rețele de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si