Vasili Hamutovski, unul dintre foștii portari ai echipei de fotbal Steaua, a fost reținut în țara sa natală, pentru că este un opozant al regimului totalitar al lui Lukașenko. 

Fostul fotbalist al Stelei riscă să petreacă până la şapte ani în spatele gratiilor.

Citeste si: Alexandru Arşinel va fi condus astăzi pe ultimul drum. Înmormântarea va avea loc la ora 12.00, la Cimitirul Bellu

Vasili Hamutovski a fost angajat ca antrenor la academia Clubului Sportiv al Armatei Steaua până în vara anului acestuia. 

Fostul portar ocupă acum aceeași funcție la Liov, în Ucraina. Acesta a mers însă acasă, în țara sa natală, pentru a se opera la genunchi. Fostul antrenor de la Steaua s-a întors în Belarus pentru tratament. 

De ce a ajuns Vasili Hamutovski în spatele gratiilor în Belarus

Potrivit informațiilor apărute în presa din Ucraina, Vasili Hamutovski a fost reținut în Belarus pentru că a participat în anul 2020 la mitinguri împotriva președintelui Aleksandr Lukașenko.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

O legendă a fotbalului a ajuns în spatele gratiilor, în Belarus. Ce a făcut fostul jucător de la Steaua

Imaginile cu arestarea și interogarea fostei vedete a Stelei au fost făcute publice pe canalele de Telegram pro-guvernamentale, scrie presa internaţională. 

Citeste si: Alertă de gradul zero la Roșia Montană! Sute de persoane au fost evacuate după ce barajul Lacului Tăul Mare s-a fisurat

Acum, Hamutovski riscă să petreacă de la trei la șapte ani în spatele gratiilor, amendă sau anumite îngrădiri ale libertății, tot pe aceeași perioadă.

Vasili Hamutovski, în vârstă de 44 de ani, a jucat peste 60 de meciuri în România, iar foștii colegi din Liga I au avut mesaje de susținere. 

Fostul internațional din Belarus a câștigat 2 titluri de campion cu Steaua și Cupa României cu Petrolul. 

Citeste si: VIDEO- Incredibil! Un bărbat a fost lovit de ambulanță chiar pe linia de tramvai în București: "Păi și ce face? Intră cu 100 km în intersecție?"

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si