Direcția de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a informat că începând de luni, 25 octombrie, în localitatea Brănișca va fi impusă carantină zonală. Decizia a fost luată în urma creșterii alarmate a incidenței COVID-19. Aceasta a depășit 40 la mie. Conform DSP Hunedoara, carantina va impusă pentru o perioadă de 14 zile.

Citeste si: Bilanț coronavirus. Câte cazuri și câte decese s-au înregistrat în ultima zi

Incidență COVID record, peste 40 la mie

„Având în vedere numărul crescut de cazuri la nivelul localității Brănișca, începând cu data de 25.10.2021, ora 08.00 va fi instituită carantina zonală pentru o perioadă de 14 zile”, a informat, luni, DSP Hunedoara, pe platforma Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform datelor făcute publice luni de Grupul de Comunicare Strategică, în localitatea Brănișca din județul Hunedoara rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 a ajuns la 40,08 la mie. Aceasta este cea mai mare incidență din țară.

Următoarele două locuri sunt ocupate de Ciulnița, județul Ialomița, cu 26,83, și Tunari, județul Ilfov, cu 25,43 la mie.

Citeste si: Pacienții cu simptome COVID din Reșița refuză testarea și se tratează după rețete de pe internet


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si