Incidentul a avut loc intre statiile Gornesti si Peris, unde locomotiva a luat foc din cauza unei defectiuni tehnice, a declarat purtatorul de cuvant al CFR Calatori, Alina Predescu.

Ea a precizat ca a fost apelat serviciul de urgenta 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale ISU care au reusit sa stinga incendiul, fara ca pasagerii sa fie in pericol.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform sursei citate, la aceasta ora pasagerii sunt in vagoane, in statia Dumbravioara, unde se fac manevre de decuplare a locomotivei de la garnitura, la fata locului ajungand o alta locomotiva trimisa de la Targu Mures.

Reprezentantul CFR Calatori a mai spus ca cei 100 de pasageri isi vor continua drumul cu aceeasi garnitura, tractata de locomotiva trimisa la fata locului, iar trenul va ajunge la destinatie cu o intarziere de 90-120 de minute.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si