Purtatorul de cuvant al ISU Timis, Elena Megherea, a declarat, pentru sursa citata, ca locomotiva care tracta sapte cisterne cu butan a luat foc in mers, in localitatea Topolovatu Mare.

ISU a trimis la locul incendiului cinci autospeciale de stingere, doua echipaje SMURD si 23 de subofiteri, reusind sa stinga repede flacarile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pericolul de explozie a fost eliminat, insa echipele ISU au ramas la fata locului pentru a asigura zona.
„Trenurile au inregistrat intarzieri de pana intr-o ora pentru ca au fost nevoite sa stationeze in zona Lugoj pentru a se elibera linia”, a declarat purtatorul de cuvant al CFR Calatori, Alina Predescu.

Astfel, trenul IR 1991 care soseste in Gara Timisoara Nord din Mangalia are o intarziere de 50 de minute, trenul R 9573 care vine de la Caransebes intarzie 66 de minute, iar trenul IR 1837 intarzie 31 de minute, potrivit tabelei de sosiri-plecari din Gara Timisoara Nord.

O locomotiva care tracta sapte cisterne cu butan a luat foc in mers, in localitatea Topolovatu Mare din judetul Timis. Incendiul a fost stins repede, pericolul de explozie fiind eliminat, insa echipele ISU au ramas la fata locului pentru a asigura zona.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si