Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Ne intoarcem in perioada interbelica, la inceputurile Bucurestiului, o perioada frumoasa cu multa muzica buna"

Si s-au intors, in timp  in sunet de vioara, inconjurati de costume de epoca toti cei care au luat-o la pas prin Herastrau.

"Cand s-au serbat 500 de ani, stateam langa Arcul de Triumf s am primit un plic prin postarion… 18.45+19.14 Cand spunem Bucuresti, la ce ne gandim? Pai, eu ma gandesc la copilaria mea! Inainte de razboi, era frumos, era romantic!"

Cum de la o aniversare mancarea, bautura si voia buna nu trebuie sa lipseasca, tarabele au fost pline de bunatati, pe gratare au sfarait fripturile si totul a fost stins la timp cu must dulce.

-Must facut pe loc? Asa este! De unde sunt strugurii? De la Buzau, Pietroasele.  Cel mai bun must!  Special facut pentru bucuresteni, de zilele Bucurestiului.

- Acolo este povestea Bucurestiului? Aici, in galusca aceasta aici!

- Avem si caraciori, de porc, de vita, de berbecut, usor picanti.
Branzica de oaie, de vaca.


- Ce ati servit? Mici, pai ce se poate servi in Bucuresti? Si dupa mici? O bere! Dar, mai putin sa sunt la cura de slabire!

Dupa o masa atat de copioasa, o plimbare printre tarabele la fel de pestrite ca lumea a fost numai buna.

- Acestea sunt niste fuste noi.
Ultima moda? Este ultima moda, stilizate, tiganesti!  Mai avem bijuterii, gablonturi. La noi numai tiganeli. De cand sunt tigani in bucuresti? O, pai, de cand i-a dezrobit...cum ii zice...


-Noi ne prezentam astazi, la targ cu masti traditionale, de colid, masti decorative...

Pana maine, pe inserate tarabele vor ramane doldora in traguri, parcurile si strazile vor fi animate de spectacole artistice si de lumini, ca doar o data Bucurestiul implineste 557 de ani!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si