Close sidebar
Close sidebar

O mai stii pe Adela Norriega? Frumoasa actrita de telenovele duce o lupta crancena cu boala! Fanii au intrat in panica!

Vestea ca actrita are cancer a socat toti fanii.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zvonul cum ca Adela Norriega sufera de cancer s-a raspandit rapid. Sora actritei, Reyna Norriega a dezmintit totusi aceste barfe.

Faptul ca actrita nu a mai fost vazuta din 2008 pe micile ecrane i-a panicat pe fani. s-a scris in toata presa internationala ca indragita protagonista din telenovela Amor Real a depasit tratamentul cu citostatice si acum se recupereaza alaturi de familia sa.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Pentru ca vestea a facut valva, sora Adelei Noriega s-a vazut nevoita sa clarifice situatia si sa recunoasca ca a fost vorba de niste probleme de sanatate, insa nu de diagnosticul de cancer: “Dragi prieteni, fani si urmaritori ai surorii mele, Adela Noriega, dorim sa dezmintim tot ceea ce s-a scris despre starea sa de sanatate.

Este adevarat ca a fost delicata, insa, multumim lui Dumnezeu, nu a fost vorba de cancer.“ – a scris Reyna Noriega pe Twitter.

Vestea devenise cu atat mai mult credibila cu cat ambii parinti ai actritei Adela Noriega au decedat ca urmare a diagnosticului cumplit de cancer.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI