Vecinii descriu ultimele secunde din viata femeii ca pe un film de groaza! Haituita, cu un criminal care-o urmarea cu cel mai negru gand, in minte, femeia a apucat sa-si ia unul dintre copii in brate si sa fuga. Ar fi batut la usile celorlalti, care, de frica mortii, nu au deschis.

Adriana Palaghiea, purt. de cuv. Ambulanta Brasov: "Au gasit o pacienta inconstienta, cu semen de hemoragie, cu doua plagi injunghiate, una in zona toracelui, una in zona abdomenului”.

In timp ce tanara murea in mainile medicilor, individul care-a dat dovada de-atata sange rece s-a refugiat in apartamentul ei, unde un copil de 4 ani si un bebelus de 9 luni isi asteptau mama.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu buzunarele pline de toti banii pe care i-a gasit si cateva dintre lucruile personale ale femeii, barbatul a sarit pe geam, ca sa scape de vecinii care-l asteptau la usa.

Nici urma de remuscare pe chipul celui care-a lasat orfani de mama patru copii. Unul dintre ei e deja in plasament. Ceilalti trei au ajuns in grija unui asistent maternal.

Se pare ca barbatul si mama copiilor erau de putina vreme impreuna. Motivul crimei e, inca, necunoscut.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si