O mamă a rămas șocată după ce un străin a postat epe Facebook un videoclip cu ea în momentul în care își alăptează copilul.

Izabela Lomax a fost surprinsă pe rețelele de socializare atunci când a găsit un videoclip, publicat de un străin, unde își hrănește fiul de doar 9 săptămâni. Femeia se afla pe plajă.

Citește și: Cel mai mare criminal în serie din istorie ar putea fi eliberat în câteva luni. "Bestia" are un trecut negru și spune că diavolul l-a împins să ucidă

„Pur și simplu nu înțeleg”

Femeia și-a împărtășit gândurile pe internet. În postare se scria: „Evacuați de urgență... Tocmai m-am uitat pe Facebook și am avut surpriza de a vedea un videoclip cu mine alăptând. Nu pot înțelege cum o altă femeie poate să spună asemenea lucruri și să publice un asemenea videoclip despre mine”, a spus mama.

„Nu vreau să o fac de rușine pe femeia care alăptează în public. Totuși, a dat dovadă de lipsă de respect și nu s-a acoperit deloc. A lăsat sânii la vedere pentru ca toată lumea să îi vadă! Adică... acoperă-te! Nu ar fi fost nevoie să îți văd sânii și să îi acopăr ochii copilului meu”, a spus persoana care a postat filmulețul.

Tânăra mămică din Maryland a fost profund dezamăgită de reacțiile negative de pe internet.

„Să vă treziți cu un astfel de videoclip făcut la întâmplare și apoi publicat...”

Tânăra și-a împărtășit gândurile cu internauții. Tânăra a avut multe gânduri despre videoclipul apărut în spațiul public în timp ce alăpta: „Nu că mi-ar fi păsat prea mult de ceea ce zice persoana aceasta, dar... Tu alegi să postezi un videoclip cu mine și copilul meu? L-a postat pe Facebook și toată lumea l-a văzut!”

O mamă a rămas fără cuvinte după ce un străin a filmat-o cum alăptează și a postat-o pe Facebook

O mamă a rămas fără cuvinte după ce un străin a filmat-o cum alăptează și a postat-o pe Facebook

[Sursa foto: Unilad]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Data viitoare când vedeți o mamă care își alăptează copilul în public, aoperită sau nu, spuneți-i ce treabă bună face!”, a spus cineva.

Tânăra mămică a vorbit direct cu persoana care a postat videoclipul: „Puteai să-mi spui ceva. Nu că mi-ar fi păsat sau m-ar fi oprit din alăptare. Copilului meu i-a fost foame. Dacă tinzi să sexualizezi o mamă care alăptează înseamnă că ai probleme”

„Eram doar noi și nu am observat pe cineva holbându-se la noi. Nici nu mi-a trecut prin cap că s-ar fi supărat cineva că îmi hrănesc copilul”, a spus mămica.

Lomax a mai adăugat: „Dacă sexualizezi un sân pentru un copil de 4 ani, ai propriul tău set de probleme.”

Mai târziu, mama a spus pentru TODAY că femeia și-a șters videoclipul invaziv fără să-și ceară scuze.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: 21 august 2023- Ziua Medicinei Militare. Cinci lucruri interesante despre acest domeniu

„Eram în propria noastră zonă mică și nu am observat pe nimeni care se holba la noi sau altceva”, a spus ea pentru presa. „Nici nu mi-ar trece prin minte că cineva ar fi supărat că îmi hrănesc copilul.”

Și adepții ei și-au împărtășit indignarea, unul spunând: „Cu aceste vârfuri record de căldură. Acoperirea ar fi o tortură pentru mine și pentru micuțul meu”.

Un internaut a încurajat-o pe femeie să își hrănească copilul oricând și oriunde, fără a se simți prost.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si