O femeie de aproximativ 48 de ani din comuna Mogoșești, județul Iași a fost găsită fără suflare într-un șanț luni după-amiaza în jurul orei 17:00. Nimeni nu știe cum s-a întâmplat teribilul incident.

Femeia nu a mai putut fi ajutată

Aceasta era mama a trei copii, doi băieți și o fată. Cel mai probabil niște trecători au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

„La data de 20.11.2023, ora 16.40, poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Mogoșești, într-un șanț de lângă un drum public a fost găsită decedată o femeie. Polițiști deplasați la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, stabilind identitatea persoanei decedate, respectiv o femeie de 48 de ani, din comună Mogoșești, jud. Iași”, au transmis polițiștii.

O femeie a fost găsită moartă în șanț.

[Sursa foto: BZI]

Citește și: Polițistul local din Pitești, băgat în comă de un tânăr, a pierdut lupta cu viața. ,,A murit făcându-și datoria''

Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă

Potrivit BZI, femeia obișnuia să mai bea alcool. În acest caz a fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă, însă cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate.

Femeia a fost resuscitată la fața locului, însă fără succes, deoarece medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„S-a trimis un echipaj SAJ cu medic C2, s-a declarat decesul.

Femeie aproximativ 48 de ani, găsită în stop cardio respirator (SCR)”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași.

Imagine din locul în care femeia a fost găsită fără suflare în șanț.

[Sursa foto: BZI]

Citește și: Un agent de pază a decedat într-un mall din Galați. Acesta a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare

Acum, trupul femeii va fi transportat la IML pentru efectuarea necropsiei.

Femeie găsită moartă într-un parc

Pe 18 noiembrie o altă femeie a fost găsită fără suflare într-un parc din Ploiești, județul Prahova. Aceasta avea 71 de ani și cel mai probabil era o persoană fără adăpost. O trecătoare a sunat la 112, după ce a fost abordată de un om al străzii care susținea că o cunoștea pe femeia decedată.

Trupul acesteia a fost transportat Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei, iar polițiștii continuă să efectueze cercetările.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si