O mamă a trei copii a încercat să își pună capăt zilelor din cauza abuzurilor din familie. Cu o seară înainte de tentativă, cei doi ar fi avut o ceartă. Femeia a intrat cu mașina într-un parapet metalic, fără să fie găsite urme de frânare. Incidentul a avut loc pe data de 12 decembrie, atunci când femeia de 27 de ani, a pierdut controlul volanului. Femeia nu consumase alcool și i-au fost recoltate și probe de sânge.

Citește și: Un bărbat s-a înjunghiat cu un cutter în gât

„Din primele verificări poliţiştii au avut suspiciuni cu privire la modul de producere a accidentului rutier şi natura evenimetului în sine, lipsa urmelor de frânare şi starea psihofizică a femeii, determinându-i să lărgească spectrul cercetărilor”, a arătat IPJ Suceava. Femeia a încercat să își taie venele înainte să ajungă cu mașina în parapet.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: A încercat să își dea foc în urma unei despărțiri, dar a căzut de la fereastra apartamentului

Un bărbat s-a înjunghiat cu un cutter în gât

Sinucidere sângeroasă în Târgoviște. Un bărbat de 32 de ani s-a înjunghiat mortal în zona gâtului cu un cutter. Un bărbat de 32 de ani din Târgoviște s-a înjunghiat mortal cu un cutter în zona gâtului.

Citește și: Tânărul de 13 ani din Drobeta s-ar fi sinucis din cauza tatălui său. „Ori te faci preot, ori te omor!”

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Avram Iancu din localitate, un bărbat  şi-ar fi provocat răni cu un  cutter, în zona gâtului. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat în apartament trupul neînsufleţit al unui bărbat de 32 de ani",  explică IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Citește și:  VIDEO- Un polițist de 21 de ani din Galați și-a tăiat venele și s-a împușcat în cap

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si